Uw vloer isoleren met DroCom bespaart energie

Bespaar energie door uw vloer te isoleren met DroCom

De stijgende energieprijs maakt uw vloer isoleren beslist rendabelHet isoleren van de vloer of de bodem van de kruipruimte is een effectieve manier van energiebesparing. Of een vloer op de begane grond goed is te isoleren, hangt af van de vraag of er kruipruimte aanwezig is, en hoe hoog die is. De prijs van vloerisolatie is relatief laag en de investering wordt snel terug verdiend. 

DroCom heeft een zeer hoge isolatiewaarde. Door uw vloer te isoleren met een laag DroCom op de bodem van de kruipruimte vermindert u uw energieverbruik. Hoeveel u bespaart is o.a. afhankelijk van uw stookgedrag, maar gemiddeld is de besparing 3 tot 7m3 aardgas per m2 per jaar. Uw investering is dus in enkele jaren terugverdiend. Met DroCom bespaart u niet alleen in uw portemonnee maar spaart u ook het milieu!. Per 1 januari 2008 is het Energielabel verplicht bij verkoop van de woning. Met DroCom kruipruimte-isolatie wordt de isolatiewaarde van uw woning voor het Energielabel aanzienlijk verhoogd.

Uw vloer isoleren met DroCom helpt het klimaat

De laatste eeuw gebruiken we steeds meer energie. Die energie wekken we vooral op door fossiele brandstoffen te verbranden, zoals olie en gas. Daarbij komt het broeikasgas kooldioxide (CO2) vrij. De wetenschap is er inmiddels zo goed als zeker van dat wij het klimaat merkbaar beïnvloeden door de uitstoot van broeikasgassen. Dat kunnen we tegengaan door energie te besparen. Bijvoorbeeld door uw vloer te isoleren.

Uw vloer isoleren met DroCom is een goed begin

Het verwarmen van een goed geïsoleerd huis kost maar een derde van de hoeveelheid gas die een slecht geïsoleerd huis nodig heeft. Isolatie voorkomt namelijk dat de warmte kan ontsnappen, via de vloer, de muren, de ramen of het dak. Goede isolatie kan jaarlijks 1350 kubieke meter op de prijs van uw gasrekening schelen. Door uw vloer te isoleren maakt u een goed begin.