Over DroCom

Alle vormen van isolatie, zoals isolatie van de vloer, spouwisolatie en dakisolatie besparen energie en verhogen het wooncomfort. Om ophopend vocht, afkomstig uit de kruipruimte, in de woning te voorkomen is het raadzaam te beginnen met isolatie van de vloer en/of bodemisolatie voor alle andere isolatie-vormen.
Isolatie van uw woning begint met vloerisolatie / bodemisolatie!

Vloerisolatie / bodemisolatie

Veel woningen in Nederland hebben nog geen isolatie onder de vloer en/of bodemisolatie. Hierdoor gaat onnodig veel energie verloren. Isolatie van de vloer of de bodem van de kruipruimte is een effectieve manier van energiebesparing, en meestal niet ingrijpend. Daarnaast levert vloerisolatie ook meer comfort op in huis, wegens een gelijkmatiger temperatuur en minder vocht uit de kruipruimte.

DroCom

DroCom heeft een hoge isolatiewaarde en een uitstekende werking tegen vocht en de daaruit volgende problemen in zowel de kruipruimte als in de woning erboven. Bovendien heeft u dubbel financieel voordeel. Naast het feit dat DroCom bodemisolatie / vloerisolatie bijzonder voordelig aangebracht kan worden, bespaart u op jaarbasis aanzienlijk op uw stookkosten!
DroCom® bodemisolatie / vloerisolatie wordt door geheel Nederland geleverd en aangebracht.