DroCom in actie

Uw kruipruimte isoleren, wat kunt u ervan verwachten en hoe pakt u het juist aan?

De kruipruimte is de minst geziene ruimte van een woning, maar wel een belangrijke ruimte. Allerlei faciliteiten als leidingen, kabels en riool bevinden zich in de kruipruimte. Ook speelt de kruipruimte een belangrijke rol voor de hoeveelheid vocht in de woning.
Uw kruipruimte isoleren kunt u het beste aan een professional over laten, zoals de medewerkers van DroCom.

U wilt uw kruipruimte isoleren, stap voor stap van aanvraag tot en met uitvoering
   

 1. Indien mogelijk noteer: 
 • De maximale waterstand onder de woning.
 • De hoogte van de kruipruimte.
 • Het aantal kruipluiken.
 • De toegankelijkheid van de kruipruimte. Denkt u aan obstakels, leidingen, tussenmuren met/zonder kruipgaten.
 • De oppervlakte zo nauwkeurig mogelijk.
 • Materiaal van uw vloer.
 • Bouwjaar van uw woning.
 • De bereikbaarheid van uw straat voor een vrachtwagen. (Als referentie: kan een grote verhuiswagen of vuilniswagen door uw straat?).
   
 1. Contactformulier invullen

Vul het contactformulier in met behulp van de door u genoteerde gegevens en uw volledige contactgegevens. Eventuele bijzonderheden over bovengenoemde gegevens kunt u bij opmerkingen invullen.

 1. Offerte en opdracht

Uw aanvraag wordt behandeld en u ontvangt een vrijblijvende offerte met uitgebreide informatie. Een eventuele opdracht kunt u retourneren naar een antwoordnummer of faxen. Na ontvangst van uw opdracht zullen onze routeplanners contact met u opnemen voor overleg voor de uitvoeringsdatum.

 1. Uitvoering

Uw kruipruimte wordt op de afgesproken datum geïsoleerd.

Uw kruipruimte isoleren geeft geen rommel

Het isoleren van uw kruipruimte geeft nauwelijks overlast en rommel. Het gebruikte isolatiemateriaal is schoon en geeft geen stof. Een medewerker gaat door het kruipluik met een slang de kruipruimte in om vloerisolatie / bodemisolatie aan te brengen. Meestal bevindt het kruipluik zich achter de voordeur. Mocht het kruipluik zich verder in de woning bevinden dan wordt de vloer met een baantje folie afgedekt.

Uw kruipruimte isoleren, wat mag u verwachten?

Vloerisolatie is geen vloerverwarming! Zolang een vloer kouder is dan uw lichaamstemperatuur zult u deze niet als “warm” ervaren. U mag na het isoleren van uw kruipruimte verwachten dat de relatieve luchtvochtigheid in de kruipruimte afneemt, energie wordt bespaard en de vloer comfortabeler / warmer aanvoelt.
Uw kruipruimte isoleren: Uw leefcomfort wordt verbeterd en uw energieverbruik verlaagd.